Een tijdje geleden maakt ik een filmpje over de capibara’s die we zagen tijdens een trip naar Argentinië. Op dit filmpje kwamen heel wat leuke reacties, en het werd zelfs geselecteerd voor het International Nature Film Festival in Gödöllo, Hongarije.

Omdat ik het filmpje ook nog naar wat andere filmfestivals wilde opsturen, leek het mij leuk om een Engelse versie te laten maken. Dit leek mij veel leuker dan een ondertiteling plaatsen. Gelukkig kon ik hiervoor beroep doen op Chris Dusauchoit, presentator van het één-programma Dieren in Nesten, waar ik gedurende een aantal jaren een rubriek had over wilde inheemse dieren.

Chris sprak enkele dagen geleden alles in, met zijn prachtige Engelse inleesstem. Dit weekend heb ik de voice-over onder het filmpje geplaatst, en het resultaat kan je hieronder terugvinden. Veel kijkplezier!